красота

Как да изберем парфюм?

How to choose the right perfume?

Обикновено, след като прекара няколко часа в магазин за парфюми и перенниал огромно количество парфюми можете да закупите любимите си бутилки у дома и вече разбирам, че това не е за вас. Разбира се, никой от вас не може да се застрахова от грешки, но това може да се избегне, ако при избора на парфюми се ръководи от следните правила.

How to choose the right perfume?

Обърнете внимание на блоттер

В идеалния случай, когато блоттер от бяла инжектира хартия без рисунки и надписи. Това е особено важно в тази страна, която ще се носи ароматът е абсолютно чист. Тъй като масло и алкохол растворит боя, и вие ще изпитате включително и мирис, така че парфюмът е нарушена.

How to choose the right perfume?

Нанесете аромат на остра, на върха на промокашки

Тази традиция се образува, когато духовете все още не е излязла от пулверизатор, и попивателна пропуснато в епруветка. Въпреки това, благодарение на съвременните методи за почистване в днешно време дори най-концентрирани аромати са станали освобождаване в бутилки, монтирани дюзи за това, за защита на парфюми от контакт с въздуха и да се удължи живота си.
По-рано това е било невъзможно, тъй като концентриран парфюм композицията се състои от восък, и неговите частици бързо се удари в дупки на пистолет.

How to choose the right perfume?

Правилно парфюм спрей

Парфюми на блоттер трябва да се пръска от близко разстояние, трябва да изчакате около двадесет секунди, за да сте сигурни, че алкохолът, успява да се изпари. Основател на марката Перрис Монте Карло и автор на аромати на име Джан-Лука Перрис смята алкохол чудесен мирис упойка. Ако миризмата на две или три варианта, а не пауза, като попивателна изсъхне, носа си не ще бъде в състояние да се прави разлика аромати. И ако се спазват определени правила, това може да се избегне. Той също така смята, че миризмата на кафе, на която почива на носа, обикновен маркетингов ход.

How to choose the right perfume?

Не се дръжте попивателна много близо до носа

Тази хартиена лента трябва да стоят на определено разстояние от носа, че тя не се смесва с вашия мирис и не обективно пречат на това произведение да се оцени.

How to choose the right perfume?

Не вдишвайте дълбоко

В този случай, съветът диша дълбоко, може да се нарече дори вредни. Специалистите препоръчват да се направи къси вдишвания, като към нещо, което душеше. Можете също така да се движат бавно попивателна надясно и наляво, за да може ароматът буквално пред вас, но не и удар в носа. Само в този случай можете да изпитате всички нюанси на тази песен.

How to choose the right perfume?

Нанесете парфюми върху кожата си

Всеки аромат е задължително да се провери на кожата, тъй като всяка договореност на кожата се отварят най-неочакван начин. Така че, за да се избегнат неприятни изненади, пробвайте го върху кожата. Но дори и в този случай, ще миризма хареса, не бързайте да го купуват. Се влюби в аромата, може да пръв поглед, но това не е често, че тази любов ще продължи повече от пет дни. Така че можете да носите всеки вкус, най-малко един ден и на него да спи, и тогава вие ще разберете, ще разберете помежду си.

How to choose the right perfume?

Theme by Anders Norén