мода

Как да изберем и да носят шал-Ман

Лятото скоро ще приключи. Скоро ще дойде есента и началото на по-студеното време трябва да се подготви. За щастие, в магазините има нови колекции и по-добре да побързаш, за да закупите всичко необходимо за предстоящия летен сезон. Днес ще ви разкажа за най-често срещаните есенно-зимния аксесоар в нашата област шал.

How to choose and wear a mans scarf How to choose and wear a mans scarf

Шал, като дреха, с произход в Древна Юдея повече от две хиляди години. Също така е Интересно, че думата шал звучи като „змия на врата“.

Шал-това е стилен аксесоар, който просто е длъжен да присъства в гардероба на всеки съвременен човек. Ако шал вземете правилно, а после да нося, той ще се обърне внимание на достойнствата на вашата фигура и недостатъци, ще я направи по-малко забележимо. Следвайте моите съвети, и шал ще ви стане любим предмет в гардероба.

Как да изберете шал на фиг.

    Ако имате фигура във формата на триъгълник (тесни рамене и широки бедра), то вашият вариант е обемен шал. Млади мъже, с тънка врата подходящи са къси и буйни шалове. Ако сте дребен на ръст, дълги свобода шал лесно е изгодно да се „извади“ своя силует.

Последно, но не по-малко важна подробност е, че шал не трябва да бъде кричащим. Лекота на моделите и тъканите – ключ към по-стилен външен вид. Подобни шалове може да се намери в Cornellianni.

How to choose and wear a mans scarfHow to choose and wear a mans scarf

Как да изберете цвят

За да изберете правилния цвят шал, се препоръчва в процеса-има избор на аксесоар помисли, цвят на очите и цвета на кожата. Повече може да прочетете в статия за това, как да се определи вашия цветови тип външност. Защото правилно подбран шал подчертае цвета на очите, тогава един шал може да изберете един и същи цвят, като очите или допълнителен цвят.

Допълнителни цветове:

    Сини очи — Кафяво, Оранжево, камила;кафяви очи — сини, сини, зелени, тюркоазени, зелени очи — червено, розово, червено, лилаво, лилаво, оранжево, кафяво.

How to choose and wear a mans scarf

Изберете печат

Да не се бърка с модел на шал, придържайте се към следните правила. Тази картина не е да се появи в шал, а друг елемент от облеклото. Това може да изглежда абсурдно и със сигурност няма да добави стил към вашето облекло.

И още един съвет. Ако си облекло като цяло в монохромни цветове, можете да се носят ярък шал, така че фокусирането и подчертава своята индивидуалност. Така вие не само привличат вниманието, но и ще повиши настроението в сиво дъждовно време. Насладете се на стилни аксесоари, създават прекрасно настроение!

How to choose and wear a mans scarf

Theme by Anders Norén