красота

Избор на най-добър рейтинг на спирала за мигли и мнения

Choosing the best mascara rating and reviews

Очите на жената – огледало на душата си. Ето защо красивите жени толкова много време отделят макияжу очи, като изразителен поглед, манящим и привлекателен, умело прилагане на тази спирала. Красотата Индустрия не стои на едно място. С появата на първия от тези години, има много видове козметика за очи и различни марки. За да направите правилния избор, вие трябва да знаете, е дали най-добрата спирала, и как тя се различава от всички останали?

Трупове са напълно различни. Това е свързано с разнообразието на резултатите, които иска да постигне една жена: някой, който иска да максималната сума, някои хора предпочитат много силно удължаване или ефект на усукване. Различни варианти. За да изберете това, което може най-добре mascara, рейтинг, оценки. Но най-точен избор може да бъде направен само след изучаване на функционална част, за да разберете разликите между видовете една и съща същност на продукта.

Choosing the best mascara rating and reviews

Правилно подбрани качествена козметика за очи може да ги направи по-изразителна, коригира тяхната форма, визуално правят миглите по-дълги и обем. Преди да разгледаме различните функционални аспекти и преминете към директна избор, трябва да знае нещо.

Какви трупове?

Трупове са разделени на тези, които се страхуват от водата и под неговото влияние се обезцени, и тези, които не се страхуват дори от дъжд, водоустойчив. Първото предимство е, че мастилото е лесно изпрани обикновена вода, и няма нужда да харчите пари за специални средство за отстраняване на грим.

Също така на пазара са много цветове: черна спирала за мигли мнения, които често, и с боите, като синьо, зелено или кафяво. По-рано този козметичен продукт е под формата на бои и не е особено лек, за да се прилага, това сега е удобен флакон със специална четка за грим Грим прост, не изисква специални умения.

Choosing the best mascara rating and reviews

Как правилно да изберете спирала за мигли (Преглед на функциите):

Максимално удължение. За да се създаде визуален ефект дълги мигли, използвайте тъмни, обикновено черно мастило. Този цвят дава възможност да се разшири визуално линията на миглите и изразителен, за да го изберете. Използването на козметика с различни цветове, можете да създадете цветен ефект, но не и удължава миглите, но и да е така, защото собствениците на къси ресничките те не са подходящи. Впечатляваща сума. С такъв ефект спирала (отзиви потвърждават това) . подходяща за средна или голяма дължина, която липсва плътност. Функция това, че красотата има гъста консистенция, което прави всеки косъм е по-дебела. При покупка трябва да се обърне внимание на дебелината от различни марки, с различен състав компоненти. Ако мастилото е достатъчно течност или гъста, а след това на желания ефект-отворени очи не може да се постигне. Единственият недостатък на този вид е, че последователността предвижда появата на бучки боя за мигли често се слепват заедно, и те изглеждат изразителен и обемни, но не винаги е точно. Това се отнася особено за тези, които обичат да се прилага грим на няколко слоя. Специален гребен за разделяне на миглите не ще може да ви помогне. Красива извивка на миглите. Тази спирала, която се нарежда на първо място от желанието на жените да имат мигли кукли, лесно отличимая от други. Неговата функция не само в последователност (златната среда между тънък и дебел състав), но и в специална четка. Ако трябва да се удължи директен четка и обем – с четина с различна дължина, след това ощипвам мигли могат да бъдат само изогнул четка. Той ще имитира крайният резултат след нанасяне на боя. Тайната се крие в състав – кератин и смола се формира на огъване fimbria суха и не му позволи да падне на пода, опитайте се да се повиши и се наведе още повече.

За всяка жена е важно индивидуален подход, най-добрата му с мастило, които са напълно подходящи за начин на живот и неговите функции.

Преглед на най-популярните марки на спирала за Съвет при избора на идеална:

Спирала Maybelline. Тази марка е известна и с това, че той има дълга история, покорява целия свят със своите изобретения в индустрията за красота. Всяка нова спирала направена в индивидуален стил, запазвайки любимата формула на мастилото. Грим с тази козметика винаги изразителен и трайни чрез специални щеточек. Във всяка епруветка нещо ново и вълнуващо, за да се удължи, придават обем и създадете красива извивка. Това се постига благодарение на висококачествен косъм с различни цветове и оформление, което е най-добре петна всяка ресничку, не ги прави тромави и грозни. Спирала l ‘ Oreal. Друга известна марка, чиито продукти позволява да се направят правилния, пълен и категоричен. Интересни четки от тази марка са добре прокрашивают повърхността на мигли, създавайки ефектен обем и Максимално удължаване. Спирала милион миглите котешки създаден специално за тези, които се нуждаят от дълбок, загадъчен поглед от по-голямо разочарование. За елегантна и изискана опаковка се крие качествено съдържание, което, в допълнение към nedostajao, нежна и мека състав-това е козметично масло, витамини, които нежно подхранват и се грижат за миглите при всяко нанасяне на грим. Спирала за мигли котешки има интересна четка. Комбинация от плавниците с различна големина и стадото четка, насочени към създаване на обема и очарователни мигли. Значително удължаване постига плътен черен боя. Спирала отлично се справя с всички пожелания на жените, като изглежда наистина котките, ненаситен и страстен. Гъвкавост и практичност — mascara 5-в-1. Този козметичен продукт е известна фирма в една от Орифлейм и той наистина се превръща в олицетворение на женските желания. Наситен цвят на дава ефект на удължаване на състава не предизвиква алергии и не представлява бучки в ресничках, и специално проектирани четки осигурява ефект на повишена, обемни мигли, без да се слепват един с друг. Дълбоко боядисване всеки от косми прави картината много ярки, изразителни и впечатляващ. С тази туш, че е лесно да се направи грим с акцент на очите и да не се хваля на фалшиви мигли. Полза показва, че в допълнение към интегрираната резултат на това жената получава нежна грижа за миглите. Те не изчезват, не падат и стават по-дебел, по-красива и по-еластична. Беларус спирала е продукт с високо качество на анти-кризисните цени. Сред козметика можете да намерите и аналози на всичките маркови и скъпи трупове, които придават обем, удължаване и да се направи миглите буйни, красиви, извити. Четка също ще оценят неговата форма. Но ако morealaska или Малиновски, четки за на познатата и любима, че за да се спаси можете да използвате стара четка и мастило купи много по-евтино.

Да се разрежда мастилото?

Nevadastate на трупа може да се разреди с малко количество преварена или минерална вода. Вие трябва да бъдат много внимателни, за да не направи спирала твърде течна, тъй като това не ще бъде в състояние да добавите обем и предоставяне на други желаните резултати. Тоник или лосион за отстраняване на грим без алкохол е предпочитан вариант, тъй като той ще направи състава по-плътна и санирани си. Капки за очи. Този инструмент ще позволи не само да се разрежда състав, но и за предотвратяване на дразнене на очите и други неприятни симптоми. Силен чай. Спирала, обогатен с минерали, витамини и разредете го с истински чай. Трябва да се направи много силен чай, добавете малко захар и може да се използва.

Ако носите спирала омръзна всеки ден, и натрупване плаши, тогава ще трябва да опитате тази козметика като постоянен спирала. Тази процедура се състои в това, че е естествен (доста гъста) миглите се нанася специално средство, което създава обем, удължава и приподнимает на космите.

Предимство на перманентната спирала е, че тя не оставя бучки и изглежда много естествено. Той не създава впечатление за „коровьи мигли“ като разширение. Продължителност — 3 седмици и по-дълго при подходящи грижи.

Как да се грижи за миглите, след като постоянен оцветяване?

Веднага след процедурата, не можете да отидете на плаж, да присъстват баня, сауна, парна лицето. Висока температура е много лошо влияние върху пресен материал на мигли и може да доведе до влошаване на външния вид. Не може да се използва крем с мазна основа под миглите. Това може да бъде полезно за кожата, но не за постоянно трупа на ресницах. След процедурата, да забравите за всички специални устройства за грижа за миглите: няма пинцети, гребени, маски и подбрасывании.

Грижа за миглите може да бъде различен. Намерете най-добрите четки, песен или капитана на перманентен оцветяване необходимо, въз основа на своите предпочитания, физически данни и желания резултат.

Theme by Anders Norén