мода

Изберете най-модерни и модерни рокли

Роклята е неразделна част от гардероба на всеки уважаващ себе си момичета. Независимо от формата, положение в обществото или възраст. Роклята не само подчертават женствеността и елегантността на начина на момичетата, но и е индикатор за вкус. Но как да изберете рокля? Кой ще помогне в избора на такъв труден случай?

Така че, сега ще дам някои съвети за избор на рокля на мечтите си.

Choose the most fashionable and modern dresses

Преди всичко, когато избирате рокля трябва да започне от тип фигура. Рокля, както и всякаква друга рокля трябва да се подчертае достойнствата и прикриване на малките недостатъци. Ако имате коремче или големи бедра, тесни рокли не са подходящи. Това само ще увеличи обема на визуално. Но стройни крака, могат да се подчертае. И не забравяйте, че това не винаги е това, което е на мода, ще ти! Не гонят модата, а за да намери своя труден път.

Трябва ясно да се определи за кои събития искате да си купите рокля. Ако е за работа, тогава най-вероятно ще ви допадне скромни, прости дрехи, без излишни украшения-тип кристали или щампи. Но ако сега трябва да бъде в центъра на вниманието, са подходящи ярки рокли. За светския изход, за да взема нещо елегантно и не предизвикателно.

Е, както се казва, да се облича за времето. В летен костюм и рокля от лека дишаща материя, а през зимата не боли и вълнена рокля.
Трябва да се отбележи, че в автобиографията има 4 основни типа външен вид: лято, пролет, есен, зима.

Летен Тип-светла кожа и коса и сини очи. В този случай момичета ще победи розови, лилави и зелени нюанси. Пролет-момиче с типична славянска външност той е подходящ за почти всякакъв начин и всеки цвят. Есента-това рыжеволосая красавица с лунички и зелени очи. Техните цветове: син, оранжев, червен и всички нюанси на червеното. И най-накрая, през зимата-това си е чиста светла кожа и тъмна коса, Цвят на очите, почти на всеки. Притежателите на такъв вид трябва да се избягва пастелни цветове.

Бъдете сигурни, при избора на облекло имайте в предвид, дамите не само особеностите на фигурата, но и неговия растеж.

Ниска момичета категорично забраняват носи рокли в пода. Но високата дама не трябва да отворят своите изящни крака. Не разчитайте на общественото мнение. Ако това е рокля, Вие не се чувствате комфортно, не се поддавайте на сделка и го купя.

Удобство и комфорт, също са важни аспекти. Ако роклята е превъзходно, но сте сами в него не са сигурни, че няма да стане Кралицата на вечерта, ще мислят само за своя дискомфорте.

Толкова много говорим за модни рокли, но все още нито веднъж не се споменава, какви са тенденциите на модата тази година.

Разбира се, винаги е последен писък на модата малката черна рокля на Коко Шанел

Choose the most fashionable and modern dresses

Рокля със средна дължина, класически цвят, без допълнителни аксесоари винаги е изгодно изглеждат страхотно на всяка фигура.

Рокля-калъф-добър избор и за офиса, за делова среща. Това е елегантен и достатъчно дискретни. Ами, ако добавите няколко ярки детайли, то Е безопасно, за да отидете на парти. За ежедневните модели се отнасят рокля „trapeze“. Това е доста удобно и комфортно. Въпреки това, този вариант е повече за тънки и снажен момичета. Пищна красавица, тя няма да работи.

Дизайнерите се връщат към миналото. Сега започва реалното рокля с яка и маншети. Още един добър вариант за всеки ден-това е риза. Искам да отида на барбекю, но трябва да бъде женствена и красива, тогава в този вариант за вас.

Ноу-хау – кръг на полата в рокля с расклешенным дъното. Покори хиляди момичета и жени. Вие го да плува, като пеперуда. Зима-това е много популярен вариант-рокля-пуловер. Самото име говори за себе си. Рокля-Лале скроет си недостатъци. Директен приятелка. Да се облича стилно, а ако добавите ярък аксесоар, каишка, например, ще излезе нещо доста красиво и оригинално.

Един от най-секси рокли — рокля-калъф на пода. Въпреки това, този вариант не е за всеки. Деколтето може да бъде всеки.

Какви модни ни казва за цветя? Достатъчно актуални са черно, бяло и сиво. Винаги на мода пастелни тонове. Ярост — „Индиго“.

Choose the most fashionable and modern dresses

Сега можете да изберете най-търсени отпечатъци:

Шаблони аниме. Доста смело. Не е случаен вариант. Много популярни леопард и тигър. Но ако сте малко прекалява с аксесоари, ще излезе нещо грозно, и доста вулгарно. Цветен принт ще направи своя начин на лек и романтичен. Проверените модели и тук има много. Но дизайнерите смело го използват в своите колекции.

Но новост сезон е камуфлаж. Геометрични сезони свеж, и най-малкото необичайно.

Уморени от монотонността? Изберете модел, за да съживи своя поглед.

Обичайната рокля, разширения правилните аксесоари, вие давате на вашия начин на нов живот.

И накрая, материал. Кожен вариант ще избере това момиче-жена вамп. Но кадифе-това е по-романтично и мек характер. Коприна, шифон, гипюр-всичко това ще направи вашия начин на по-болка сексуалност.

Продължаване рокля обувки. Така обувките също избирайте внимателно и богати. Ако роклята е толкова лъчезарна и не си струва да се мотаят по един повече, много от излишните ярки аксесоари. Това не би било подходящо.

Секси рокли да се носят с високо вдигната глава. Никога не отваряйте всички части на тялото! Късмет!

Theme by Anders Norén