красота

Грижи за кожата след 30

Жената е красива на всяка възраст. Но когато жени пресичат границата „30“, за да запазите свежестта, младостта се нуждаят от специални грижи за кожата. Жените започват да се погледне в огледалото и се страхуваш от това, че аз ще го намеря в лицето на нови бръчки. Остаряла, уморени, лицевите бръчки, торбички под очите — грижа за кожата след 30 трябва да се справят с тези проблеми.

След 30 жената е все още здрав, пълен с енергия, привлекателен и красив. Но кожата вече изисква по-задълбочени грижи. Хидратиращ лек крем преди лягане не е достатъчно, тя трябва да бъде ежедневно, за да се възстанови и да се защити. И така, как трябва да се грижа за лицето си след 30 години?

Грижи за кожата след 30 човек трябва не само отвън, но и вътре в

Задължително лечение

Грижи за кожата след 30 човек трябва не само отвън, но и отвътре. Максимално намаляване на консумацията на течности преди лягане, пиенето на чаша вода, не по-късно от 2 часа преди сън. Ако ще се придържаме към това просто правило, тогава сутрин върху лицето, не ще подпухнали места или торбички под очите.

Грижа за лицето-след 40 включва задължителна консумация на сокове от целина, зеле, магданоз. Това е вкусен и сладък портокалов сок, но след дневния прием на зелен сок, кожата ви ще бъде свежа и сияйна.

За поддържане на водния баланс трябва да се пият поне половин литър вода на ден. Спазването на тези правила ще осигури добра обмяна на веществата и, следователно, красива и нежна кожа.

Сега нека да поговорим за основните процедури, с които удължава младостта на вашата кожа. Ако сутрешното умывание студена вода, не влиза в кръга си от маска за лице, задължително включете тази процедура. Студен душ затваря порите, стимулира кръвообръщението и освежава добре!

За поддържане на водния баланс трябва да се пият поне половин литър вода на ден

Що се отнася до вечерта грижи: трябва да знаете, кога и как е правилно да се прилага крем. Да, в този на пръв поглед прост истината също има своите нюанси. Крем не трябва да се прилага точно преди лягане, тъй като не разполагат с време, за да се накисва. Това може да доведе до подуване и сутрин и запушени пори. Препоръчваме да се прилага крем за 40 минути преди сън.

Специално внимание трябва да се обърне на шията, защото тя издава възрастта. Грижи за шията да не се движи, но има няколко важни точки. Крем трябва да се прилага от ключицата до врата: тъй като се „стягат“ кожата и масаж едновременно.

Специални продукти за грижа за кожата

Индустрията за красота предлага огромен избор от различни маски, кремове, лосиони, серуми с анти-стареене свойства. Вие трябва да изберете тези, които отговарят на вашата кожа. Грижи за лицето през последните 50 години включва няколко инструмента и процедури за лице след 40 години са напълно различни. Важно е внимателно да четете етикета и се консултирайте със специалист, преди да закупят даден продукт против стареене.

В състава на антивозрастного крем трябва да включват елементи на ИПО. Те предпазват кожата от слънцето, се използват в кремове срещу изгаряне. Известно е, че слънчевите лъчи са една от причините за появата на мимически бръчки. Така че ние трябва да защитаваме нашето лице не само на плажа, но всеки ден, като го защитава от ултравиолетовите лъчи. Дори и у дома си, седнал пред компютъра, има опасност от появата на мимически бръчки, така че трябва да използвате кремове на ден.

Друго ефективно средство за грижа за лицето серум. Те препоръчват да се използва под крем. Тъй като концентрацията на активни вещества в сыворотках по-висока, отколкото в обикновен подхранващ крем, можете да ги използвате в курсове. Например, през есента и пролетта.

Грижи по домовете

Салони за красота предлагат множество услуги за подмладяване на кожата. Някои са по-ефективни, някои по-малко, но това, което ги обединява, е на високи цени. У Дома можете да направите натурален ефективни аналози салонным процедури. Как трябва да се грижа за лице след 50 години? Какво представлява грижа за лицето-за 40?

Най-популярната маска — краставица

Маска са необходими за жените от всяка възраст. За жените след 30 трябва да се подхранват кожата и премахват мъртвите клетки на кожата, което прави кожата по-еластична. Разбира се, всички тези функции не може да изпълнява една маска, всяка от които е насочена към решаване на конкретни проблеми. Това също е важно да се знае, че маската трябва да се сменят периодично, за да се избегне зависимостта.

Най-популярната маска — краставица. Но просто да краставици върху лицето, не е достатъчно.

Рецепта за маска: краставица, разтривайте на ренде (за да получите повече сок), разбърква се с 5 мл ябълков оцет и 18 грама овесени люспи. Да се прилага след половин час. Тази маска има почистващ ефект.

Морски зърнастец има лечебни свойства, подмладява. Рецепта: 10 мл масло от морски зърнастец, смесени с мед (12 гр.) и сок от алое (5 мл). За подобряване на свойствата на маса, можете да добавите няколко капки етерично масло от здравец.

Морски зърнастец има лечебни свойства, подмладява

Маска, защитно действие сок от моркови. Трябва ситно настъргани моркови. За моркови маса, добавете жълтък, олио (7 мл) лимонов сок (3 капки). Нанесете на 10-15 минути.

Един от най-необходимите масочек за грижа за кожата след 30 — питателна. Препоръчителна рецепта желеобразна маска. Ще трябва да се смесват месото на един среден обелени краставици с 12 мл. приготвяне на зелен чай и 10 грама. съестной желатин. След това сместа се загрява при ниска температура до пълното сместа се сгъсти. В края на краищата, добавете 10 мл. сок от алое. Тази маска се прилага за около 30-40 минути.

Care for skin after 30 Care for skin after 30 Care for skin after 30
Care for skin after 30 Care for skin after 30 Care for skin after 30
Care for skin after 30 Care for skin after 30 Care for skin after 30
Care for skin after 30 Care for skin after 30 Care for skin after 30
Care for skin after 30 Care for skin after 30 Care for skin after 30
Care for skin after 30 Care for skin after 30 Care for skin after 30
Care for skin after 30 Care for skin after 30 Care for skin after 30
Care for skin after 30 Care for skin after 30 Care for skin after 30
Care for skin after 30

Theme by Anders Norén