красота

Грижа за устните през зимата

Lip care in winter

Зимата е време на стрес за организма, особено за кожата. Особено силно влияние спадане на температурата – на улицата, слана и е студено, а в помещението е сух въздух. Много чувствителна кожа на устните си. И всичко това, защото на нашите устните няма мастни жлези, и, следователно, силен недостиг на влага. Затова, всеки път, когато устните трябва да бъде навлажнена средства за лична хигиена, за да се предотврати напукване, изсушаване и белене. Ако не го направите, на устните му се появи микроранки, които са благоприятна среда за размножаване на микроби и вирусни заболявания. Ако кожата е повредена, тогава е много трудно да се определи, така че се грижи за нея е нужно предварително. Грижа за устните — добра и нежна.

Lip care in winter

В чантата на всяка жена задължителен атрибут трябва да бъде хигиенни червило. Съответно за всеки сезон на годината и трябва да изберете различна структура на червило. През зимата предпочитам мастни помадами, маслянистость, която придава на какаово масло от жожоба, норковое масло или хиалуронова киселина.

През зимата, трябва да се откаже от устойчиви червила, тъй като компонентите, които влизат в състава му, се изсушава устните и го запушва. Не забравяйте, че преди да декоративна червило, устните трябва да покрива кожата си балсам, който хидратира кожата. По този начин може да се предотврати лющене и сухота на устните.

Както си спомняме, грижа за устните е много чувствителна, те непрекъснато се нуждаят от внимание. Устните бъде полезна лек масаж, който ще засили циркулацията на кръвта. При тези масажни движения трябва да е от ъглите на устата до средата. Задължителна процедура е пилинг на устните с помощта на засахаренного мед Иллимани люспи, които се смесва със зехтин.

Lip care in winter

Като за лице, за устните си правя маска два пъти седмично. Здравословна рецепта за маска, която отлично омекотява устните: трябва една чаена лъжичка масло, което се смесва с потертым ябълка. Запази тази смес трябва да е около 15-20 минути, а след това да се измие и да се овлажнява с удебелен крем. За устните са имали естествен блясък, използвайте сок от краставица и мед.

Когато има такъв проблем, тъй като лющене и напукване на устните, да не се отчайвайте, всичко е поправим. Най-важното правило, което трябва да се запомни-никога не оближе хладните или студени устни. Понякога проблеми с кожата на устните се дължи на липсата на витамини от групи A и B. За да се напълни ги, трябва да се добавят в диетата си много млечни продукти, риба, моркови, пилешко месо. Ако кожата е повредена, не използвайте декоративна червило, тъй като тя може да предизвика дразнене.

Lip care in winter

Мазен крем може да помогне в борбата с шелушением устните, тъй като се състои от натурални съставки. Вие трябва да го използвате, както сутрин, така и през нощта. Също така ефективно е използването на вазелин – той се отървава от люспи на устните си. Премахване на размягченную везни кърпа с вазелин. Постоянно хидратиране е ключ към по-здравословен устата. Под ръка винаги трябва да бъде хигиенни червило или балсам в домашни условия можете да използвате зехтин или мед. Не забравяйте да се грижите за устните, защото те се нуждаят от него не по-малко от кожата. Красиви и здрави устни винаги ще изглеждате секси.

Lip care in winter

Theme by Anders Norén