красота

Грим на очите — фото уроци. Как да увеличите визуално малки очи. Грим от Линда

Големи изразителни очи от незапомнени времена се считат за признак на женски чар. Още в древни времена победител глазенки се опитах да прикрият своя недостатък с помощта на различни козметични средства.

Eye makeup — photo tutorial. As visually enlarge small eyes. Makeup from Linda

Днес изкуството на грима е достигнал такива висоти, че липсата на големи очите не се счита за проблем. Добра козметика и правилния грим стил с лекота спомагат за решаването на този въпрос, визуално ще увеличи очите си и което им още по-голяма изразителност. В днешно време всички жени имат достъп до Книга за грима, както и информация в Интернет, грим на очите фото-уроци за почти всеки един сайт, посветен на женската красота.

Преди да пристъпи към изпълнение на избрания грим, запознайте се с асортимент от козметика. Разберете и запомнете какъв резултат да въвеждат едни или други козметика, разгледай в различни нюанси и текстури на грима. Моля, имайте предвид, че светлите оттенъци на грим можете да увеличите визуално очите, да им даде имот издатини. Нюанси на седеф са под веждите, за да увеличите визуално очите и свежест на погледа. Но те също така подчертават сухота на кожата на клепачите. Тъмни сенки отделят външните ъгли на очите, това ще помогне на външно удължават очите си. Зачервяване на кожата, за да скриете с помощта на бял молив. Увеличите визуално очите и ще помогне за тонизиране на молив. За да се постигне по-голяма интензивност на цвета на сенките, трябва да навлажнете апликатора.

Тъмните и наситени нюанси на сенките ще ви помогне визуално разширяване на очите, а напротив, допринасят за визуален стесняване на очите. Този ефект ще даде заявление за тъмни нюанси на очна линия, особено черен цвят. Обладательницам малки очи се препоръчва да се използват светли тонове сенки, които ще контраст с естествения цвят на очите. Например, за грим за кафяви очи е идеален лилава гама сенки за очи, грим за сини очи, хубави кафяви и пясъчни нюанси. Използва под грим-сенки за очи в цвят на очите помага да се намали визуално размера на окото.

Важна роля в постигането на желания ефект грим играе правилната техника за нанасяне на сенки за очи. За перфектния грим трябва да се прилага три нюанса в една палитра. Нанесете по-светъл нюанс под вежди и контура на очите. Малко по-тъмен нюанс се нанася на подвижното част от век, а по-тъмен нюанс на външните ъгли на очите. Границата контакт нюанси трябва внимателно растушевать.

Основните цветове на сенките препоръчително е да изберете светли цветове — праскова, бежово, кремаво. За обрисовки околоочния контур също са подходящи меки тонове. Разглеждането на грим на очите фото уроци в Интернет или списания, може да забележите, че молив подбират един цвят с основния нюанс сенки за очи. малки очи, хранени с бежово, с телесен цвят, сиво или светло кафяв молив. Този цикъл донесе много близо до линията на растеж на миглите.

За да се визуално увеличаване на размера на окото постъпват по следния начин:

    очертанията на фигурата от средата на горната част на клепачите над линията на миглите; линията на долните мигли, боядисани в светъл молив; добра четка и се нанася удлиняющую спирала; спирала за мигли от външните краища на окото се нанася на няколко слоя, и задължително подкрашивайте долните мигли; Мигли гребен за предотвратяване на слепване.

Eye makeup — photo tutorial. As visually enlarge small eyes. Makeup from Linda

Theme by Anders Norén