мода

Цветовете в гардероба на мъжете

Colors in the male wardrobeЗа теорията за цветовете има много информация в интернет, списания и книги, но това най-често са представени в контекста на женската външност и женски гардероб. Нека се опитаме да запълни тази празнина и да разкрие тази тема от гледна точка на мъж.
Най-добре ще се справи със задачата на това лице, което отделя за себе си не само теорията, но и практиката. Ето защо днес бих искал да се даде възможност да кажа нещо в този блог, човек, който е изправен пред Вид приложения всеки ден в своята работа. Нека сега да ви представя прекрасна момиче, Сабир. Тя е стилист, помага да се определи своя уникална цветова палитра, всеки стил и да създадете свой собствен стил в облеклото.
Специално за блога Yepman Сабир подготвили серия от статии за мъже за вида цвят и, като цяло, цветовете в мъжкото гардероба.
Така че, думата на Сабин…

Все повече и повече хора са наясно с важността на външния вид. Правилно подбрани облекло може да ви помогне да прави впечатление, да подчертае мъжествеността. Първото нещо, което хваща окото, при разглеждане на дрехи-това е нейния цвят. Ако цветът е подходящ, човек изглежда свеж и отпочинал. Има много различни tsvetoterapiya системи, обаче, е по-добре да се придържаме към тези, които са изградени върху теорията на цвета и законите на природата. Цвят на Теория-това е теорията на хармоничността комбинации, направени с помощта на цветовата палитра ще ви отговарят в никакъв случай, и цветови палитри, се съчетават помежду си. При определяне на подходящи цветя е много важно да се разграничат нюанси, защото всеки човек си има червен, зелен, син, но това са малки нюанси, добавки. Така че по-добре да започнем нашето пътешествие в страната на цвят, с изучаване на цветовете на вашия външен вид — това, което ви е дала природата. Ще бъдете изненадани да открият колко много различни нюанси на цвета на очите и косата, в кожата си. Ще видите, че дори и цвета на вените на различните хора са различни. И всички тези цветове ще ви даде основната палитра, които можете да използвате в гардероба си. Добавена тантьема на тази палитра е, че тя ще бъде уникален, подходящ и да наблегнат на външния си вид.

Colors in the male wardrobe

Цвят на очите

Първото нещо, което трябва да се започне с изучаване на цвета на вашите очи.
Повечето хора ги наричат цвят на очите в една дума — „сив“, „кафяв“, „зелен“, но в действителност, Айрис съчетава в себе си няколко съвета, които ще бъдат полезни при изготвянето на индивидуална палитра. Различните хора имат цветови палитри, ще бъде много различен.

Colors in the male wardrobe
Бяла очите ни дава много важно цвят — идеално бял (1). Рядко бялото на очите кипельно-бели, повечето от тях с известен оттенък — сивкав, синкав или млечен. Вашият идеален бял цвят трябва да се доближава до цвета на протеини очите. Можете да пробвате различни нюанси на бяло пред огледалото на дневна светлина, по-близо до тях на очите.
Не по-малко важен е цвета на тъмен пръстен около радужки очите (2). Това е един от вариантите от черен цвят за вас. Това е един от най-тъмните цветове в палитрата. Най-често това е дълбок и доста представителни цвят, затова се препоръчва да се използва в официални дрехи или облекло за специални случаи.
Ярък цвят на ириса (3) това е интересно и необичайно. Обикновено тя е свързана с енергия, тъй като това се вижда, ако се вгледате внимателно в очите.
Светли и спокойни цветове радужки (4) — един от по-меките цветове на вашия маската, тя се отпуска. Той може да се използва в ежедневието чорап, когато искате да се отпуснете.Colors in the male wardrobe

Цвят на косата

Косата също може да дадете вашата индивидуална палитра от различни цветове. Косата обикновено са смесени и включват в себе си два или три нюанса. Имаме нужда от по-тъмен нюанс на косата (предимно корените) и лек (обикновено в краищата). Можете също така да използвате цвят вежди, мустаци или брада.

Colors in the male wardrobe
Colors in the male wardrobeНай-тъмен нюанс на косата (1) достатъчно неутрален и спокоен цвят. Това, обикновено, не е така силно и дълбоко, като черен или цветен пръстен около радужки, затова се препоръчва да се използва за неформално облечен, елегантен, но и леко отпусна стилове.
Най-светъл нюанс на косата (2) неутрален и мек цвят създава впечатление е прост, не markii, така че тя се използва в стила casual.

Цвят на кожата и устните

Цвят на кожата и цвят на устните също ще ви трябват два цвята — поддържа и страстен.
Цвят на кожата-нюанси на бежово и кафяво, неутрална, по-сиво, по-близо до розов фон, той или по-близо до Златото. Цвят, подобен на цвета на вашата кожа, идеален бежово създава атмосфера на доверие, особено ако го комбинирате с други цветове. Въпреки, че в дрехите на този цвят трябва да бъде малко по-светла или по-тъмна кожа, не се сливат. И цвят на устните или си край — по ваш избор розово или червено. Този цвят се асоциира с енергия и страст.

Colors in the male wardrobe
Вашият идеален синьо-това е цветът на вените на китката. Вени може да бъде както мек, синьо или зелено, или лилаво-син. Често се използва комбинация от два цвята — например, сиво-виолетово-синьо.
Colors in the male wardrobeВсички тези цветове, контрастни на цвета на кожата, така че те, а цветът им е малко по-ярка или по-тъмна, може да се използват като акценти в облеклото.
Внимателен анализ на цветя във външния си вид, ще ви помогнат да направите своя собствена палитра с 9-10 цветове, подходяща само за вас, когато всички цветове се сливат. Безспорен плюс на тази палитра е, че тези цветове са получени от естествения си цвят, и така или иначе ви. Палитрата можете да използвате същия метод, който е бил предложен и да експериментират с неговото прилагане!
Късмет в изготвянето на палитра. И следващия път, когато научите за теорията на цветовете в прилагането на цветовата форма.

Theme by Anders Norén