красота

Че е по-добре: акрил или гел на ноктите?

Мода разбунтувал: тя видимо отегчени от икономическата криза и в резултат на това се наблюдава въздържание. И сега, за разнообразие, скучна с гол и принуди скромност излиза Макси: през пролетно-летния сезон са влезли в модата дълги изкуствени нокти.

Златен Meares

Ръцете ни ежедневно са изложени на цялостното натоварване. Тук ти и за почистване и миене на съдове (модерна „химия“ — клас, по днешните стандарти, е немислимо), и просто да чука по клавиатурата на компютъра… от тук и чупливи нокти, наслояване и порьозност. Какво всъщност това е дълъг маникюр! Отлично решение за нокти изкуствено „произход“. Но, че е по-добре да изберете гел на ноктите? Веднага да кажа: ако можеш да направиш без него, ако вашите нокти са достатъчно здрав, тогава по-добре да не се прибягва до такива услуги.

Първо е акрил

Колкото и да е странно звучи прилага към естетиката на ноктите, но начална основата на акрилни изкуствен маникюр е стоматология: зъбни пломби лежеше същата акрилна брашнеста маса, която в съчетание с решение се превърна в bystrootverdevayuschey въздуха вещества.

Под ноктите попълва форма или типсы, а отгоре да монофазен гел за нокти, акрил втвърдява, под формата на берат (разтоварване), и се получава красив и здрав нокът.

Трудността при работа с този материал. Нали, за да се разпределят равномерно гел Глобал за създаване на повърхността на нокътя, преди да го втвърдяване за опитен майстор маникюр, затова често се използват за създаване на типсы, а след това завърши нокти по-плътни, отколкото при прилагането изискващи специални умения шаблони. Между другото, добър специалист прави гел-лак за нокти в продължение на 1,5-2 часа.

Плюсове:

Акрил образува равна повърхност, добър контур на деформирани нокти.

Минуси:

На първо място — неприятен кисел мирис. Страдание и капитана и клиент. Акрилно покритие не е гъвкав с повишено механично натоварване, той може просто да се спука. Същото се отнася и екстремни температури. Освен това, след отстраняване на акрилов-въз основа лак губи блясък.

Базов гел

Наращиваю ноктите на форми и типсах. Процесът е подобен на лак за нокти с акрил. Единствената разлика е в това, че на гел, желе за нокти все кора под ултравиолетовата лампа.

Плюсове:

Основното предимство на: структура на гел за ноктите изглеждат естествено, те са устойчиви, имат блясък. И няма мирис! През последните години голям брой цветове, или на постоянно версии на тези материали, понякога дори без да се изисква боядисване. Капитанът знае, че е по-добре гел на ноктите са точно за вас и ако той направи грешка при оформянето веднага гел лак за недостатък, можете да го оправя: избършете и нанесете нова фигура.

Минуси:
Маникюр с гел-скъпо акрил. Той не може да се разтварят, като акрилни нокти, и лесно да се поправи това също не е брак, ще трябва да слезе.

Стойността форма

Ако говорим за форма на ноктите, а в този сезон приоритет остава класическа миндалевидная форма и модерен Пип — посочи във формата на нокти Шило. Квадратен маникюр също не е от състезанието, само леко смягчилась. Едно безспорно правило сезон: маникюр, независимо от формата трябва да бъдат дълги.

Палитрата на есента

Най-модерен цвят лак за нокти в сезон пролет-лято — сив. В различни варианти: нюанси на този тон може да бъде изпълнено в пастелни тонове и метални палитри.

В полза и на корал, огнено червено, череша, тухлена, кафяво.
Екстравагантно ще изглежда маникюр, изпълнена във всички нюанси на синьо и лилаво цветове. Най-новата тенденция на няколко сезона назад Черен (тогава на къси нокти) също се казва, само по-лошо — тя трябва да бъде балансиран подход към формата на избор. Важен и по-спокойна, пастелни звук в бежово, светло розови и жълти тонове — като някаква носталгия по лятото.

Сега дават дори помечтать или създаване на модели на ноктите апликации. В умерени количества, разбира се. Можете да направите асиметричен маникюр, да се съсредоточи, да речем, на безименния пръст. Дори декорация за нокти изкуство кристали от Сваровски стана признак на добър вкус!

Лунен скици на френски маниери

Специално внимание на така наречената „лунна френч“… на Земята този вид маникюр не е от значение. Цялата работа е в това, че част от нокътя, която се намира в основаването му, с други думи, дупка. В френски маникюр сега тя заема почетно място, изпъква на фона на същия цвят, като на ръба на нокътя. Например, в съчетание на червено с бяло, кафяво с бежово, лилаво с розово…

Вреда или полза?

Маникюр с гел няма да повлияе на текстурата на ноктите. Чести механична обработка втечнява горната част на нокътната плочка. Освен това, отгоре на ноктите, за да създадете естествен-така наречения „парников ефект“. Що се отнася до временни ограничения, изкуствен маникюр могат да се използват: всички увреждане на ноктите с нулата. При условие, че: на ноктите трябва да са здрави.

Табу: гел на ноктите не се препоръчва, ако има увреждане на ноктите втора степен на професионална квалификация и присъствие на гъбични заболявания. Той е изпълнен с необратими последици.

What is better: acrylic or gel nails?

Цена на услуги от опитен майстор на гурме салона ще бъде по-висока, отколкото този, който завършва седмични курсове. Въпреки кризата и тук въведе своите корекции: цена гел на ноктите, дори и в престижни салони са намалели с около 20 на сто. Акрилни нокти е по-рядко, и само по-евтини суровини. Оттук и по-ниска цена. За да направите класически маникюр струва около два пъти по-евтино. Но мине месец с един лак не мога дори най-избалованной белоручкой. Уважаващ себе си жена за тази процедура, отива в магазина, да речем, на всеки 3-4 дни. Изводът е: разлика в цената в сравнение с накладным маникюр, са много малко, а по време — много по-изморително.

Theme by Anders Norén