мода

10 ежедневни рокли, тениски като Емили Ратажковски

27-годишният топ модел по-добре от другите знае как да го носят.10 everyday dresses t-shirts as Emily Ratzkowski

Емили Ратажковски, тъй като никой не обича облегающей риза-рокля в топ модел обличане на повече от дузина. Колкото и да е странно, Емили ги носи като самодостатъчна облекло: не широкоплечий яке или най-новите тенденции блузи, няма неактивния сезон джинсовки вие няма да намерите. Като аксесоари — удобни кецове, слънчеви очила и малка чанта за ежедневието на малките неща.

10 everyday dresses t-shirts as Emily Ratzkowski10 everyday dresses t-shirts as Emily Ratzkowski10 everyday dresses t-shirts as Emily Ratzkowski10 everyday dresses t-shirts as Emily Ratzkowski

Любовта е, ние препоръчваме, особено сега, когато жегата по улиците на топене на асфалт. Рокля без ръкави, изработени от леки естествени материи, не нарушава топлообмена, дори и в най-горещия ден, а също така ще допринесе за хубав тен и производството на витамин D (което ние в северните географски ширини, това е много важно). Ако искате да добавяте по няколко до него някакъв „топ“, предлагам да се обърне внимание на дълги дънкови якета — с негова помощ вие просто ще има безгрижен начин в стил кэжуал.

Що се отнася до обувките, тук ние ви препоръчваме да следват Емили: токчета за такъв прост стил на обличане, може би не е подходящ. И да, най-важното: ние не казваме, че тези рокли са противопоказни за всички онези, чийто размер дори на няколко точки се различават от Ратажковски размер. Носите тази рокля, ако вие искате вашето здраве и чувство на себе си е по-важно от архаични стереотипи. Нашият избор на 10 дълги „тениски“ — за да ви помогнем!

10 everyday dresses t-shirts as Emily RatzkowskiРокля Хуманоиден
10 everyday dresses t-shirts as Emily RatzkowskiРокля Jacquemus
10 everyday dresses t-shirts as Emily RatzkowskiРокля Laneus
10 everyday dresses t-shirts as Emily RatzkowskiРокля Изгубени И Намерени РИА Дън.
10 everyday dresses t-shirts as Emily RatzkowskiРокля Гореща
10 everyday dresses t-shirts as Emily RatzkowskiРокля Patrizia Pepe
10 everyday dresses t-shirts as Emily RatzkowskiРокля Serien Umerica
Рокля С Suboo
10 everyday dresses t-shirts as Emily RatzkowskiРокля Туфи Дуэк
10 everyday dresses t-shirts as Emily RatzkowskiРокля Twinset

Theme by Anders Norén